Reiseblogg fra Travellerspoint

Koh Samui & back in Bangkok!

En litt annen slutt enn forventet...

overcast 32 °C

Så da var vi back in Bangkok ja... Klare for hjemreisen selvom det ble et par forandringer i planene...

Vi dro over til Koh Samui for en uke... Der bodde vi i en liten bungalow :) Det gikk for det meste i beachlife, en tur på Reagge bar, (fikk med oss dragshow) og litt små shopping i Chaweng. Ikke så spesielt mye å fortelle, har bare kost oss og prøvd å nyte tiden som er igjen :) Og det har vi klart bra! Jammen er det deilig med sol og strand. God mat er også digg... Veldig syden stemning på Koh Samui, men pent sted.

Vi kom oss tilbake til Bangkok i god behold og tok inn på et flott hotell med egen suite :) Vil bare nyte hver penny før hjemreisen!

Men så ble det straks litt forandring i planene... Etter første dag i storbyen etter en laaang shopping runde på sørøst asias største kjøpesenter, fikk vi testet ut Bumrungrad international hospital her i Bangkok. Det viste seg at vi hadde fått en infeksjon som vi måtte gjøre noe med. Så vi måtte skjære litt og bandasjere under armen, det sier seg selv at det ikke var særlig digg. Første kvelden var det bare jeg som måtte gjøre det, men da vi kom tilbake for å rense såret dagen etter måtte Roar gjøre det samme. Så da ble vi straks litt handikappet begge to. Siden det er en infeksjon vil de holde såret åpent og derfor har vi ikke sydd, har bare bandasje og derfor blir man ganske hemmet i den armen man har det på. Må innrømme at vi ser ganske dumme ut da vi skal bevege oss rundt, men men... Alt har gått fint, sykehuset er nr. 1 i Thailand og faktisk nr. 1 på topp 10 lista i verden, så det kunne vel ikke vært så mye bedre da man først måtte på sykehus :) Vi må innom der hver dag før vi reiser for å rense det, litt pain men det går fint :) Prøver å tenke positivt på det; vi har vært borte i 5 måneder nå og vært med på alt mulig rart så er kanskje på tide at vi måtte få noe rare bakterier inni oss! Det er såklart ganske kjipt at vi bestilte suite med en stor jacuzzi når vi må holde såret tørt, men vi har fått boblet bena våre ;) sooo... I tilegg gikk BA ut i streik den 20. - 22. perfekt for oss som hadde flybiletter 21. !! Men vi fikk nye biletter en dag senere, så vi kommer hjem Mandag 22. mars istedet :)

Så planene våres ble litt forandret, vi ble inne et par dager. Og da var det i allefall godt å ha stort og fancy hotellrom :) Idag våget vi oss ut igjen og vi har fortsatt to dager igjen på å få med oss alt :) Imorgen blir det buffalowings på Hard Rock Cafe!

Jeg får vel ta en siste oppdatering på flyplassen i London, da vi skal vente 7 timer der... Vi ser fram i mot å komme hjem til venner og familie :) Det skal også bli godt med ski på påskefjellet og tine melk, bl.a ;)

Det har vært en helt fantastisk og uforglemmelig tur! Mange inntrykk å ta innover seg så blir godt å komme hjem for å fordøye det hele. Tiden har flydd i fra oss og vi har kost oss som få!

Vi er glade for å ha sluppet unna den kalde vinteren og "ALLE SKAL FÅ" bølgen ;) hehe...

Hejdå :)

Skrevet av Hanne L.E 09:01 Arkivert i Thailand

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Fint oppsummert; jeg får tårer i øynene! Er så stolt av dere! Nå stooorgleder vi oss til dere kommer hjem!
Mamsen

fra Bels

Var leit og høre at dere var så uheldig den siste
uken av turen,men tenk på hva alt fint dere har opplevd.Kross alt nå skal dere hjem.Gleder meg til og treffe dere.God reise hjem til norge. klem fra farmor.

fra Jennyme

Det går så fint, så :) Vi har kost oss i Bangkok for det! Gleder oss til å se dere alle igjen :) Klemmer

fra Hanne L.E

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint