Reiseblogg fra Travellerspoint

Koh phangan, koh phangan og koh phangan...

Liker'e!

sunny 38 °C

Siden sist har vi ikke beveget oss mye... Koh phangan falt i smak :) Vi bor fortsatt i den lille villaen vår men scooterne har tatt oss med øya rundt! Vi har funnet mange herlige strender å bade på, gode restauranter og litt "byliv", her på øya. Dagene går stort sett bare med til soling og bading :) og det kan likes!

Vi var på Fullmoon beachparty på Hat Rin. Det er den mest kjente stranden her, (sunrise beach) som ligger helt sør på øya. Tradisjonen begynte rundt 1987-1988, da det ble holdt faste avskjedsparty for noen (?) mens de danset rundt med neonmaling på seg... og senere har det bare utviklet seg til et fast rituale for partypilgrimer hver fullmåne. Det kommer tusenvis av turister fra øyene rundt Koh phangan og fra fastlandet for å være med på fanteriet. Stranda er full av folk, masse musikkanlegg, scener, lightssticks, neonmaling og matboder med MASSE god nattmat, m! Og jammen ble det utrolig morsomt :) Vi traff en del norske som vi festet med, og da sola stod opp satt vi på vei hjem i lastebiltaxien med to franske jenter som lærte meg fransk: Je suis a vacances? = Jeg er på ferie! Riktig, Stine???
Det var aboslutt morsomt å få med seg, vi hadde en kjempemorsom kveld :) Mange morsomme bilder atter en gang...

Ellers er det ikke så mye "spennende" å oppdatere om... Backpacker livet har blitt litt mer badeferie nå :) Vi reiser videre til Koh Samui imorgen hvor vi skal tilbringe den siste uka før vi reiser opp til bangkok. Der skal vi blant annet prøve oss på elefant safari :) Koh Samui er naboøya så det er ikke lange turen. Vi skulle egentlig tilbake til Krabi til Phuket og Phi phi, men det spørs om vi bare dropper det. Det får liksom ikke blitt så store forskjeller fra et sted til et annet her. Alle øyer har fantastiske strender så jeg tror det er litt det samme hvor enn man drar. Men vi prøver å reise innom Phuket på veien opp til Bangkok for å titte innom Phuket international hospital for se og ta litt bilder for mamma ettersom hun gjorde en god innsats der etter Tsunamien. Har lest at det er mange minnevegger til ære for alle som hjalp til, så det skal vi prøve å finne.

Thailand er absolutt å anbefale for alle som liker badeferie :) Det er veldig deilig å svømme og plaske i vannet her, og det finnes også mange bra snorklemuligheter. Og selvom det er mange turister her er det fortsatt mulig å finne sine egne steder :) Perfect!

Håper det begynner å bli litt mildere hjemme og at sola skinner :) og at det holder seg sånn til påske!

Klemmer fra Roar og Hanne :)

Skrevet av Hanne L.E 23:14 Arkivert i Thailand

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Heisan, dere! Høres ut som dere koser dere:-) Leste reisebrevet for mormor nå - hun blir kjempeglad for å høre hva dere opplever. Nyt den siste tiden - ikke stress med Phuket for min skyld, men koselig hvis det passer sånn. Love u!!!

fra Bels

Hallo igjen begge to.Jeg skjønner at dere koser dere,ta godt vare på den tiden dere har igjen i sola.!!!Det lysner jo her også nå,men en masse sne
skal tines bort enda.Men vi ser jo nå en lysning.Gleder meg så mye til dere kommer hjem og forteller om den fantastiske turen dere har vært på,tenk hva dere har lært og sett av forskjellige kulturer,og hvordan folk lever i den store verden.
Nyt solen,dere er vel brune og fine.Klem farmor.

fra Jennyme

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint