Reiseblogg fra Travellerspoint

Bangkok, Krabi & Koh Phangan!

Flashbackers.........

sunny 33 °C

Helllooo norwegians!

Da var altså den siste destinasjonen nådd; Thailand! Vi hadde 5 uker i Thailand og nå har vi snart bare 3... Tiden flyr i godt lag :)

Vi startet i Bangkok og tok et par dager der... Vi bodde på et digert hotell (Prince Palace) på egen suite :) Det kunne lett digges!

Bangkok er en sinnsyk stor, travel og kaotisk by. Det er fullt av marked overalt, taxier, høye bygninger, shabby bygninger, svære kjøpesentere , restauranter og som storbyer flest, mye, mye mer... Byen har også mange templer og vi dro for å se på det største av dem hvor også kongehuset lå. Buddhister har en ting for glitter og jall, så uansett hvor storslagent et tempel er kan det se litt jalla ut. Men det var absolutt et flott og stort bygg!
Vi gikk på marked, der selger de alt fra frukt til kjoler. Vi dro på et kjøpesenter også, for å sjekke ut prisene... Det meste er fake, men billig. Sekkene er stappfulle fra før så vi skal ta den store shoppingrunden før hjemreisen. Tror vi blir nødt til å kjøpe oss en koffert :p
Som de kino-glade menneskene som vi er (?) måtte vi dra på kino da vi fikk høre at de hadde VIP kino der ;) Det var et ganske kult opplegg. Vi ble servert med en velkomstdrink hver, fikk to store lenestoler for oss selv, med pledd og pute. Det var nesten som å ligge hjemme under dyna og se på kino :) Filmen var helt grei, ganske søt; Valentines Day.

Vi utnyttet oss av det store hotellet... Endelig fikk vi trent på ordentlig gym igjen og det var sinnsykt deilig! Frokosten var kjempe god og roomservicen var topp! God start på oppholdet i Thailand...

Vi tok en buss ned til Krabi. Krabi er nok det mest besøkte stedet for turister. Det er derfra man kommer seg til Phi phi øyene og Phuket. Vi bodde på Krabi Tropical Beach resort. Kjempefint sted! Vi reiste ut til Railay, hørte det skulle være en bra strand der. Det var det, til tross for mange brannmagneter og mye folk. Men andre turister er ikke til å komme unna i Thailand. Masse skandinavere og europere her. Men det skjønner jeg godt, billig og fint her :)

Av en eller annen merkelig grunn slang vi oss med på et King Kobra show andre dagen vi var der. Vet ikke helt om vi hadde så veldig lyst men det ble nå i allefall til at vi dro. Og vi angret ikke :) Roar gikk all the way og tok en Pyton rundt halsen. Jeg nøyde meg med en pyton rundt beinet og tok på en kobra! Det var en merkelig følelse og la det dyret jeg har mest frykt for i hele verden klemme seg rundt beinet mitt! Men det var ganske morsomt også :) Man må møte frykten for å overvinne den? Jeg vet ikke helt, fortsatt ikke overbegeistret! Men de gutta som styrte showet var gale! De dro ut den ene slangen større enn den andre og hisset de opp, kysset dem og dro dem i halen... Og de hadde fortsatt gift og tennner. uughh, living on the edge guys!
Showet avsluttet med apeshow :) Aper er noen smarte dyr, bare ikke prøv å ta bananen dems ;)

Vi fikk prøvd oss på Kayak :) Det var gøy! Vi fikk prøvd å velte også ;) Vi ble på Krabi beach resort i 6 dager før vi fant ut at vi skulle komme oss over til Koh Phangan. Vi skulle egentlig over til Phi phi for å se hva all the fuzz is about, men siden det er vinterferie hjemme var det ganske fullbooka der. Så vi utsetter det til begynnelsen av Mars.

Nå er vi på Koh Phangang! Etter en litt lenger reise enn forventet kom vi oss over på øya :) Vi bor i en liten villa som er veldig fin :) Rett ved stranda som vi har nesten helt for oss selv! Vi har leid oss scootere og utforsker øya. I går fant vi elefanter som vi fikk mate, og en liten apekatt vi fikk leke med! Om et par dager skal vi delta på den velkjente Fullmoon festen. Den blir holdt på en strand sør på øya. Har hørt at det skal være helt crazy med 30.000 folk. Det blir nok en morsom opplevelse!!

Vi har booka villaen for en uke :) Deretter blir det Koh Samui, Phi phi, phuket og kanskje Koh Samet. Før vi vet ord av det er det shopping og spa i Bangkok før hjemreise... Skal nyte hver dag!

Livet er godt, klem fra meg på flytemadrassen min og Roar ved siden av :)

Skrevet av Hanne L.E 22:38 Arkivert i Thailand

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Her blir det bare kaldere og kaldere, brrrrrrrrrrrrrrrrr... -28 igår morges gjorde at Pappa begynte å snakke om Thailand. Men nå tek vi en tur på hytta isteden - litt varmere idag, bare -7. Mildvær, a gitt!
Forkjølelse har ridd oss den site uka, men nå håper vi på fine skiturer. Kos dere videre!

fra Bels

Fryktelig så kald vinter dere har hatt?! Bare håper det smelter og sola kommer til påsken :) Da er det ski på hytta! Og siden det blir hytta i påsken kan dere slenge dere med på et fly til Thailand nå? Her er det varmt og superbillig! Jeg har kjøpt meg prikk lik flytemadrass som den Stine mistet den gangen :) Håper formen blir bedre og skiføret er bra! Love

fra Hanne L.E

Nå er mitt eventyr i Egypt over,det var en fin tur,sol og varme 25-29 gr.levde i luksus en uke.Kom hjem til masse snø,som ikke vil gi seg.En hard vinter.Hva er det med deg Hanne,går det ann og bli fortrolig med slanger.Var redd jeg skulle drømme om slanger,etter jeg hadde lest brevet.Nå vil jeg at dere snart kommer hjem,savner deg.Men gleder meg med dere over alt dere har fått oppleve på denne reisen.Blir en opplevelse og høre og se bilder fra turen.Nyt varmen nå.Glad i deg:hilsen farmor.

fra Jennyme

Høres ut som dere hadde det bra :)Hørte at det begynte å smelte litt nå, håper fortsatt det ligger igjen en god del på hytta til meg!
Neida, jeg prøver ikke bli fortrolig med slanger, men man må jo våge seg litt? Vi har funnet et fint sted i Thailand så vi bare bader og koser oss her :) Bare 2 uker og 3 dager til vi er hjemme nå!!! ihh

fra Hanne L.E

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint