Reiseblogg fra Travellerspoint

Cottenwood & guttetur til LA!

storm 12 °C

Hei!

Vi reiste fra San Fransisco opp til Cottenwood for å besøke slektningene mine. Det var et ganske øde sted, men veldig fint :) Det var godt å komme seg ut av storbyen og trekke inn litt frisk luft!Marty hentet oss på busstoppen i Red Bluff ( et annet øde sted ) og tok oss med til hjemmet deresi Cottenwood. Vi fikk et stort soverom og eget bad for oss selv i det koselige huset dems :)
De tok oss med til forskjellige steder for å se litt av området de bodde i. Steder som familien min hadde vært på før :) Ellers slappet vi bare av i 4 dager. Det var såå godt med hjemmelaget mat og et stort hus igjen :) Jeg følte meg ganske hjemme siden det var bilder av familien overalt i stua :) Det ble en deilig liten "ferie" i ferien!

De kjørte oss ned til San Fransisco igjen og der møttegutta boys, tre venner av Roar. Alltid koselig å se kjente ansikt på tur :) Vi fikk prøvd litt uteliv i SF før vi vendte snuta nedover mot LA. Enda en roadtrip! :) Vi stoppet i Santa Barbara, det virket som et veldig fint sted :) Spiste en bedre lunsj på pieren og kjørte litt rundt i byen. Virket som en ikke så alt for stor by med mye morsomt å gjøre :) ( Vet om ei som kommer til å få noen bra måneder der ;) )
Vi valgte å fortsette ned til LA før det ble mørkt, og heldigvis gjorde vi det, for et par timer senere var det storm og stengte veiere i SB. Vi la oss inn på et hotell i Hollywood blvd. Ikke så langt unna Walk Of Fame. Etter en laaaang biltur med 4 livlige gutter var vi (jeg) litt slitene. Men vi kom oss ut for å spise litt middag og for å se walk of fame. Walk of fame var ikke så mye å skryte av. Var som hvem som helst gate bare med noen stjerner med kjente navn inni på asfalten. Det er jo selvfølgelig morsomt å ha sett, men det er ikke noe man mååå få med seg. Vi spiste en liten biff også ble det litt ølkos på motellet :) Dagen etter regnet det enda mer så vi kjørte rundt i stedet for å gå. Vi så Santa Monica beach, som sikkert hadde sett tusen ganger mer innbydene ut i solskinn enn i regnvær. Vi fikk med oss Venice beach, Beverly Hills og Hollywood skiltet som vi så på vei inn i byen. Det så ut som det var en del fine hus i Beverly Hills og en del digge beachhouse langs Santa Monica. Men bortsett fra det tror jeg ingen av oss synes LA var så fryktelig spektakulært. Men morsomt var det :)

Bjørnar, Eivind og Aleks fortsatte gutteturen mot Las Vegas mens vi er klare for Fiji :) Etter en uke i grått vær og regn blir det godt med sol og varme igjen :) Vi skal være med med på en øyhopping tur på Fiji, så håper det blir morsomt :) Har høye forventninger til Fiji så håper det er like fint som det høres ut som!

Roar&Hanne

Skrevet av Hanne L.E 14:50

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Åhhh, så koselig at du husker på meg oppi det hele :D nå er det under tre uker til det blir min tur til sette meg på flyet! Håper Fiji er fantastisk :)
love you, 2121 ;)

fra solvimarie

Det var koselig at dere besøkte Anna og Marty,noe hun satte stor pris på.Takk for at du fikk ordnet det for oss.12grader i LA forstår jeg at dere gleder dere til å komme til sol og varme.Jeg er ganske lei vintern,med slapsete og glatte veier.Var en tur hos bestefar fredag,han hadde falt,og måtte på legevakta og fikk sydd noen sting i panna.Men han var så blid og pratet masse,så det var alikevel koselig.Fikk ryddet opp i klesskapet hans.
Kan du sende ham et kort igjen Hanne,han ville bli så glad.Spør etter deg hver gang.Send et kort til Marianne også,hun er 60 år.3dje feb.
Harebakkvn.63.1727 Sarpsborg.
Ha det bra og send oss litt sol og varme.Stor klem fra farmor.

fra Jennyme

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint