Reiseblogg fra Travellerspoint

Salt Lake City, Las Vegas & San Fransisco!

Roadtrip :)

overcast 18 °C

Hoollah

Vi tok fly fra NYC til Salt Lake City hvor vi ble tatt i mot med åpne armer av Taylor (ei venninne) og hennes familie. Vi fikk sett lite av Salt Lake siden vi ikke kom frem før kvelden, men litt sightseeing ble det! Det virket som en stille og rolig by med mange fine fjell rundt. Sikkert en flott by å reise til hvis man er keen på litt skilife! Vi sov i huset til Taylor som var et sinnsykt fint hus, det eneste som ikke var sååå sinnsykt fint var at det var en løs slange inne i huset! Broren til Taylor hadde to små slanger til kjeledyr og da han skulle vise frem den ene forklarte han at den andre var forsvunnet for et par uker siden og var sikkert død et eller annet sted i huset. Som den "slangeelskeren" som jeg er sov jeg ikke så veldig godt den natta... Men huset var nice :)

Dagen etter stod vi tidlig opp, vi var nemlig klare for roartrip til Vegas! Søsteren til Taylor, Montana, kjørte. Hun skulle uansett til San Fransisco men hadde bestemt seg for å vise oss Vegas før vi kjørte til California. Det var ikke stort mer enn the grand canyon å se på veien... Etter 6 timer var vi fremme, og vi flyttet inn i huset til tanta til Taylor. De hadde også et fint hus med mye plass :) Dena (tanta til Taylor) lagde både frokost og middag til oss, og en kveld tok hun med oss for å spise. Vi spiste på en restaurant som kalles "Dicks", hvor opplegget er at servitørene skal være så frekke som mulig (?) og lage hatter til deg med fornærmelser på. Det var ganske morsomt :) Show ble det også, hehe... Vegas!
Vi fikk to kvelder ute på "the strip" men det ble ikke så mye gambling, i hvertfall ikke noen store gevinster! Men det var morsomt å se byen. Sykt mye lys, supersize hotels, luksus og glam overalt! :)

Så etter to dager med Native American culture, (familien til Taylor er native americans og veldig stolte av det, så det ble en del nye kunnskaper om kulturen deres) satt vi oss i bilen igjen, denne gang på vei til San Fransiso, California! Ikke så mye å se på veien gjennom Nevada og oppover California heller. Men roadtrips skaper alltid god stemning, så morsomt var det :) Vi kom fram til SF på kvelden og la oss inn på et Motell i byen.
Taylor var sammen med oss to dager til, hun viste oss mange kule steder i byen. Vi så Golden Gate Park, hvor det var en hippiefestival eller noe, vi var på Japaneese tee garden, et koselig lite sted :) Vi var på Fishermans Wharf og spiste krabber, og et annet sted å spise sushi :) M-m-m! Union Square var nice, mye bra shopping! :)

Taylor og søsteren reiste tilbake til SLC og Roar og jeg bestemte oss for å bli et par dager til i SF. Vi måtte få med oss Alcatraz, Golden Gate Bridge og litt vandring rundt omkring i byen... og ikke minst en NBA match i Oakland! Vi så Golden state warriors, fra San Fransisco/Oakland mot Clevland Cavaliers på Oracle Arena! Det var en spennende kamp og underholdene show :) Veldig morsomt, anbefales til alle!

Vi er veldig fornøyd med turen over til vestkysten, og oppholdet i San Fransisco har vært helt topp! Imorgen reiser vi til Cottenwood for å besøke noen slektninger, før vi drar til LA for sightseeing og flyet til Fiji :) Ikveld blir det Buds og takeout!

Love from backpackersa i SF!

Skrevet av Hanne L.E 20:31 Arkivert i USA

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Ho, ho - sounds nice! Kjempehyggelig at Taylor og familien tok så godt imot dere - det er fint å ha venner overalt! Masse flott dere har fått med dere nå også, skjønner jeg.
Her er det kaldt, kaldt, brrrrrrrrrr Imorgen har jeg flytur med Forsvaret - får kle meg godt med alt stæsjet jeg har fått utdelt.
So long og hils familien!

fra Bels

Tok litt tid før jeg fikk svart på dette brevet,
måtte fordøye det med slangene,jeg hadde ikke sovet idet huset,selv om familien var aldri så koselig.Men du klarte det og.Siden har alt vært
bare topp forstår jeg.Har dere vært hos Anna og Marty?Og hvordan ble dere mottatt?Er neste stopp
Fiji øyene?
Hos oss er det blitt litt mildere heldigvis,men masse snø enda,noe vi ikke er godt vant med her
nede på Østlandet.
Hadde mail fra Stine hvor hun fortalte at hun trivdes godt og mange nye venner.Og jeg ble så glad over det.Var litt vondt og reise fra henne.
Jeg gleder meg med dere Hanne som får oppleve så
mye spennende,nyt turen videre men pass på hverandre.Er glad dere ikke var Haiti.
Gleder meg til neste brev,som er gode og fine
reiseskjildringer og lese.Glad i deg,Stor---klem fra farmor.

fra Jennyme

Vi er tilbake i San Fransisco nå, skal sitte på med noen venner av Roar ned til LA. Torsdag kveld reiser vi til Fiji. Sol og sommer igjen :D
Anne og Marty var så gjestfrie og hyggelige. Vi hadde det kjempegodt der! Hjemmelaget mat og noen utflukter :) Veldig fint hus og en kjempesøt liten hund! Det var topp :) De kjørte oss til San Fransisco, sa hade til de for en time siden. De kommer kanskje til Norge til sommeren:) Hørtes ut som dere hadde det fint i Frankriket? Når reiser du til Egypt? Kommer du og pappa til thailand, mamma? Løøøv

fra Hanne L.E

Skjønner ikke hvorfor forrige brev ble galt
i linjene,jeg er ikke helt god på den PCen.Var
hyggelig og høre at dere var fornøyd med turen
til Anna.Fikk du ordnet med dollar og kortfra oss?
Forsto at dere ble enig med 150.dollar.Skal sette
de inn på kontoen din.God tur videre.Klem farmor.

fra Jennyme

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint